Ei, me ei ole hulluks läinud. Jah, me teame et, Robotexini on mitu kuud aega. Me oleme lihtsalt õppinud oma vigadest. Eelnevatel aastatel on asjad läinud väga kiireks. Ja me ei taha et, see niimoodi see aasta oleks… Ma kahtlen et, see meil õnnestub aga me üritame ikkagi.

 

LEGO ICD Grand Challenge robot

Eelmise aasta ICD Grand Challengi LEGO robot

Me oleme viimased kaks aastat väga nautinud robotexist osavõttu ja meil on olnud ka teataval määral edu. Aga, See aasta võtame me osa veel rohkematest võistlustest ja veel paremate robotitega. Me plaanime taas osa võtta ICD Grand Challengist. Seekord robotiga mis ei ole tehtud LEGOst. Vastupidav võib lego olla aga see ei ole selleks lihtsalt selliseks asjaks mõeldud. Plaanid ICD Grand Challengi roboti jaoks on suured, võimsad ja kallid. Tellimused juppide jaoks on hiinamaale ära saadetud ja loodame et saame lähikuudel tagasi mõned pakikesed.

Lisaks ICD Grand Challengile plaanime kindlasti osa võtta takistustega joone jälgimisest. See tundub lihtsalt liiga huvitav et maha magada võimalust osa võtta. See programm peab olema enne nägematu et hakkama saada kõigi võimalike takistustega mis reeglitesse on sisse kirjutatud ja ega robot just eriline kolu ka olla ei saa. Loodame et võistlejaid on vähe sest ala on alles esimest aastat.

Seda sama loodame ka vee ralli kohta. Mille jaoks on meil olemas mõned disainid. Mõned kohutavalt keerulised ja mõned hirmuäratavalt lihtsad. Loodame et meie robotid enne võistlust veega tülli ei lähe.

 

Need on siis meie plaanid Robotex 2015 jaoks. Loodame teid lähiajal kursis hoida robotite ehitus protsessiga ja ka muude Rakke Robootikute põnevate seiklustega.


Kristjan Variksoo

Ma tegelen palju arvutitega. Mulle meeldib programmeerida ja valmistada veebilehti. Minu tehtud asjad ei pruugi näha küll väga ilusad aga need teevad midagi uut ja huvitavat. Ning see on minu arvates kõige tähtsam - Teha midagi uut ja huvitavat.

0 Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.