Meil on tihtilugu ette tulnud seda, et tahame teha idiootseid asju. Või, nagu meie juhendajad selle kohta ütleksid siis meile meeldib rakendada väljaspool kasti mõtlemist. Oleme võistlenud Lego põhistel võistlustel mitmeid kordi mitme ajuga robotitega. Üks viis mitut aju sünkroonis juhtida on kasutada arvutit, et juhtida neid kõiki.

Me oleme oma kogemuste käigus leidnud, et selle jaoks on palju valikud ja mõned on meie jaoks töötanud palju paremini kui teised. Selle positusega loodame, et suudame teid natukene aidata.

  1. Pythoni jaoks on olemas teek nimega python-nxt – see on vananenud ja selle kasutamine meil ei õnnestunud.
  2. On mingi monobrick värk. See on lahe, aga windowsi peal lihtsam kui linuxi peal, sest see on nagu exe, aga exede tegemine on linuxi peal ebola.
    1. Kui windowsis teed, siis lihtsalt visual studio ja example ja valmis.
    2. Linuxi peal (mul debian 8.8).
      1. ÄRA INSTALLI sudo apt-get installiga – saad liiga vana versiooni
      2. Installi mono korralikult ehk, lisa mingid keyd ja repositoryd ja siis sellega korras
      3. Installi flatpak
      4. Installi monodevelop lehel oleva käsuga see flatpaki pakk
      5. Monodevelopil on bugid.
        1. Enne monodevelopi käivitamist tee “export MONO_TLS_PROVIDER=legacy”, sest monos mida mono develop kasutab on bug, ning muidu ei saa nugeteid installida – saad errori.
        2. Võimalik, et terminal ei tööta, mis juhul teed run/compile ja siis otsid üles kus exe fail on ja paned käsitsi käima.
      6. Kui tahad redist ka (StackExchange.Redis), siis on build target liiga vana… Defaultina on examplis 4.0 aga nemad toetavad 4.5te ja sealt edasi vist.

Kristjan Variksoo

Ma tegelen palju arvutitega. Mulle meeldib programmeerida ja valmistada veebilehti. Minu tehtud asjad ei pruugi näha küll väga ilusad aga need teevad midagi uut ja huvitavat. Ning see on minu arvates kõige tähtsam - Teha midagi uut ja huvitavat.

0 Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.