Läksime Brüsselisse, et tutvustada Rakke kooli huviringe ja roboteid millega me tegeleme. Veetsime seal öö Leopoldi hotellis. Hommikul oli Carolin kutsutud Justus Lipsiusesse hommikusöögile koos noortekoguga üle terve Euroopa. Nad arutasid teemat “Kuidas teha struktuurset dialoogi efektiivsemaks”. Hiljem läksime talle järgi ja suundusime vanalinna ekskursioonile. Ostsime suveniire, maiustusi ja sõime vahvleid. Nägime “Pissivat Poissi” ja “Everard T Serclaes” kuju. On olemas müüt: Kui tema kätt silitada ja soovida siis läheb see täide. Proovisime selle ära. Tegime palju pilte ehitistest ja kujudest. Hiljem juhatati meid Euroopa hoonesse ja Justus Lipsiusesse tagasi. Kohtusime seal paljude haridusministritega. Nad tundusid väga huvitatud robotitest, mida neile demonstreerisime – küsisid palju küsimusi. Külastasime ka Eesti hoonet, kus tegime söögipausi ja ajasime juttu Think Young meeskonnaga. Meil oli väga huvitav seal viibida. Saime rääkida inglise keeles, näha uusi asju, kohtuda uute huvitavate inimestega ja rääkida erinevatel teemadel.

Kategooriad: ReisidRobootika

0 Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.