2015 aasta suvel võtsime me osa suvelaagrist, kus muude töötubade hulgas toimus ka töötuba, mille nimeks oli olmeohtuse töötuba. Selles töötoas pidime me sorteerima erinevaid esemeid korrektsetesse jäätme kastidesse. Näiteks, kas lambipirn on ohtlik jääde või olmejääde ja nii edasi. See protsess osutus keerulisemaks kui me arvasime, sest reeglid nende asjade jaoks on kohati üsnagi segased ja suuresti on vaja lihtsalt teada seda, et kus kohas, mis asi käib.

Paar päeva peale seda kui laager läbi sai tuligi meil idee valmistada selline veebileht, mis laseks sul leida lihtsasti ja kiiresti, kuhu kohta missugune prügi käib. Peale mõnda planeerimist ja uurimist ITK vahendite ja võimaluste koha pealt saigi valmistatud töötav prototüüp.

Seda prototüüpi käisime näitamas inimestele Mini Maker Fairil, mis toimus Tartus selle septembris.Rakke Robootikud Mini Maker Fairil

Kategooriad: PrügiBot

Kristjan Variksoo

Ma tegelen palju arvutitega. Mulle meeldib programmeerida ja valmistada veebilehti. Minu tehtud asjad ei pruugi näha küll väga ilusad aga need teevad midagi uut ja huvitavat. Ning see on minu arvates kõige tähtsam - Teha midagi uut ja huvitavat.

0 Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.